^

Исторически музей - Ботевград

Часът на Земята

          Заповядайте в Исторически музей Ботевград на изложба,  по повод инициативата "Часът на Земята", от художествени предмети изработени от природни или отпадъчни материали  от децата  на детските градини в Ботевград!

           Изложбата бе открита от г-жа Тодорка Коцева-директор на Исторически музей Ботевград, като поблагодари на инициаторите за избора на музея, в който да бъдат изложени художествените предмети на децата. Тя предостави думата на г-жа Николета Иванова, която представи 7-те детски градини в общината, включили се с изключителна вещина и желание към инициативата "Часът на Земята". След което всяка от директорките на детските градини, участващи в изложбата имаше възможност да представи своя проект.

      За екопътеката на ЦДГ"Синчец" разказа г-жа Таня Цанова, като подчерта че ръководеното от нея детско заведение никога не е било безразлично към темата за възпитаване на навици за опазване на природата, поради което екипът вече е участвал и реализирал проект в тази насока. Изключително интересни бяха и останалите презентации на ОДЗ "Славейче", ОДЗ"Иглика", ЦДГ"Слънце"...

    С подготвената от децата изложба предстои да посрещнем и пролетта на 22 март.

Коментари (0)

Няма добавени коментари

Добави коментар