^

Исторически музей - Ботевград

Ивинела Самуилова ще гостува в Ботевград по повод Деня на народните будители

По покана на община Ботевград, един от най-популярните и обичани съвременни български автори – Ивинела Самуилова, ще гостува в Ботевград по повод Деня на народните будители. Срещата с читателите ще се състои на 1-ви ноември /четвъртък/ от 17:30 часа в Исторически музей – Ботевград.
Ивинела Самуилова е автор на няколко романа, които се нареждат сред най-търсените заглавия на българския пазар.
През 2016 г. „Бабо, разкажи ми спомен“ спечели първо място в Националния конкурс „Моята любима книга – 2016“. Книгите „Животът може да е чудо“ и „Къде отиваш пътнико?“ бяха отличени с първо и второ място в националния конкурс „Книгата, която ме вдъхновява“.
„Гатанки от небето“, „Жената, която търсеше любовта“ и „Пътеписи за душата на България“ са сред останалите заглавия, които ежедневно, вече години наред, печелят признанието и любовта на читателите.
Творческите търсения на авторката са насочени към вътрешния свят на човека и отношенията му с Бог, света и ближните. Книгите на Самуилова провокират читателя да прогледне за чудото на живота, да търси и открива мъдрите послания на християнската вяра и да ги прилага в ежедневието си.
Гостите в Исторически музей – Ботевград ще имат възможността да отправят своите въпроси към автора и да дискутират темите за любовта, живота и традициите, засегнати в страниците на нейните романи.