^

Исторически музей - Ботевград

Исторически музей-Ботевград се включва в тазгодишното издание на културния форум "Европейска нощ на музеите и галериите - 2022".

С детски "звукофонии", акустичен китарен концерт и среща-разговор на ботевградската публика с проф. дин. Вера Бонева и гл. ас. Тина Петрова от Факултет по Библиотекознание и Културно наследство при Университет по библиотекознание и информационни технологии град София, Исторически музей-Ботевград се включва в тазгодишното издание на културния форум "Европейска нощ на музеите и галериите - 2022".
Изненадите за нашите посетители стартират в 18.00 часа в Артпространството зад сградата на музея и ще бъдем там до късно! Дано не ни вали! Очакваме ви!
18.00 НАЧАЛО:
МУЗИКАЛНА „ЗВУКОФОНИЯ“ НА ОТКРИТО – КОНЦЕРТНИ ИЗПЪЛНЕНИЯ НА ДЕЦА ОТ НАРОДНО ЧИТАЛИЩЕ „ХРИСТО БОТЕВ 1884“ БОТЕВГРАД – АРТПРОСТРАНСТВО ЗАД ИСТОРИЧЕСКИ МУЗЕЙ-БОТЕВГРАД;
19.00
„МУЗЕЯТ КАТО ЧАСТ ОТ СЪВРЕМЕННИЯ КУЛТУРЕН ПЕЙЗАЖ“
СРЕЩА-РАЗГОВОР С ПРОФ. ДИН. ВЕРА БОНЕВА И ГЛ. АС. Д-Р ТИНА ПЕТРОВА – ФАКУЛТЕТ ПО БИБЛИОТЕКОЗНАНИЕ И КУЛТУРНО НАСЛЕДСТВО В УНИВЕРСИТЕТ ПО БИБЛИОТЕКОЗНАНИЕ И ИНФОРМАЦИОННИ ТЕХНОЛОГИИ ГРАД СОФИЯ – ЗАЛА ЗА СЪВРЕМЕННО ИЗКУСТВО В ИСТОРИЧЕСКИ МУЗЕЙ-БОТЕВГРАД
20.30
КОНЦЕРТ НА МАРИН ХРИСТЕ И ПРИЯТЕЛИ – КИТАРЕН АНСАМБЪЛ ОТ БОТЕВГРАД – АРТПРОСТРАНСТВО ЗАД ИСТОРИЧЕСКИ МУЗЕЙ-БОТЕВГРАД
Изложбени зали:
"Богатството на троянската керамика" – Гостува НМХЗПИ-ТРОЯН;
Колекция „Български великденски картички от 1940 година“ ИМБд;
От 18.00 до 24.00 часа вход свободен!
Заповядайте!

Коментари (0)

Няма добавени коментари

Добави коментар